Shendeti

vizioni April 28, 2020

Plakja është proces normal për këtë arsye duhet ndërrohen mënyrat e të ushqyerit.Në këtë moshë vjen deri te disa ndryshime,shqisa e nuhatjes dhe shqisa e shijimit dobësohen,gjithashtu paraqitet munges e etjes.   Ekzistojnë disa të dhëna për mos ushqyerin e mirë gjatë gjithë jetës e sidomos në këtë moshë.Mos ushqyeshmëria e pa balancuar gjatë jetës […]

vizioni April 28, 2020

Fëmijët si të fillojnë shkollimin mënyra e të ushqyerit u ndrrohet menjëherë.Shujtave kryesore ditore menjëherë u ndërtohet koha e marrjes së tyre,prandaj është shume me rëndësi për fëmijët t’ju sigurohet një zemër e pasur me përbërësit ushqyes.Këto mes shujta konsumohen gjatë pushimit në mes orëve mesimore.Ky ushqim duhet t’u ndihmojë fëmijëve  për funksionimin e trurit […]

vizioni April 28, 2020

Si funksionin trupi gjatë ditës Një darkë të shijshme asnjëherë mos e rezervoni në restorant në orët e vona,sepse asgjë nuk do të përfitoni,sepse asgjë nuk do të përfitoni nga ngritja e peshave në mëngjes,sado që të mundoheni. Koha më e mirë për mësim-memorja në top formë është në mëngjes.Mirëpo,gjithçka që kemi mësuar gjatë kësaj […]