vizioni July 25, 2022

Në ka gjë që pëlqehet e bëhet virale më shpejtë në rrje tet soc iale, ato janë bebet. Videto dhe fotot me to, marrin miliona ‘Like’ dhe shpërndahen po ashtu me mijera herë, por videoja e mëposhtme duket se ka thyer çdo parashikim të Christy Keane, nënë e një vajze dy muajshe. Charlotte një vogëlushe e lindur me prob leme në aparatin e dëgjimit, ka degjuar për herë të parë zërin e mamasë duke i thënë të dua dhe çasti i parë i reagimit i filmuar në video është bërë viral në rrj et.

Christy Keane nuk e kishte menduar asnjëherë këtë gjë, pasi videon e postoi në rrje tin e saj social Facebook për ta ndarë me miqtë e saj, por për pak orë ajo u pa nga më shumë se 10 milion njerëz. Mos e humbisni as ju kete video!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*