vizioni November 1, 2021

Monika dhe Fifi janë gati për një tjetër lojë.

Këtë herë, aktorja i ka kërkuar leje produksionit që të fshehë makinerinë e kafesë dhe aprovimin e mori.

Më tej ajo i kërkoi ndihmë Fifit dhe disa prej banorëve për të nisur menjëherë me zbatimin e planit.

Për t’u kujtuar është edhe fakti se një lojë e organizuar nga Monika dhe Fifi javën që kaloi u bë shkak i shumë ngjarjeve në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Ato u shtirën sikur kishin konflikte për disa ditë duke përdorur tone të larta. Pika kulminante arriti kur Semi u prek nga një krizë paniku, e cila u pasua me debate e ndarje në grupe të banorëve.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*