vizioni October 31, 2021

Qeni është një nga kafshët më besnike dhe më të dashura për njeriun.
Kjo kafshë shtëpiake ka treguar se është e gatshme ta mbrojë të zotin e saj nga çdo rr.ezi.k, madje edhe duke dhënë jetën për ta.

A e keni menduar ndonjëherë se si do të ishte nëse qentë dhe njerëzit do të këmbenin vendet me njëri-tjetrin?
Duket thuajse e pamundur për t’u realizuar, por një video e bërë virale në rrjet dëshmon të kundërtën.

Në videon e publikuar nga “LADbible” në Facebook, shihet një qen që bën rolin e njeriut dhe pronarja e tij në rolin e qenit.

Në përshkrimin e videos shkruhet me shaka:
Është viti 3019, qentë kanë marrë kontrollin.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*